DOBRO SU SE ZABAVILI

I službeno je: Objavljen prvi video sa snimanja 'Mamma Mia! Here We Go Again!'

21.12.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Na Youtubeu su se napokon pojavili prvi kadrovi nastavka filmskog hita 'Mamma Mia', koji je sniman na Visu. Iako je premijera filma zakazana tek za kraj srpnja iduće godine, obožavatelji diljem svijeta dobili su ovim putem barem uvid u ono što ih očekuje

Iako je službeni datum premijere mjuzikla 'Mamma Mia! Here We Go Again' zakazan tek za 20. srpnja 2018. godine, na Youtubeu su se pojavile prve snimke koje pokazuju kako će izgledati film sniman na Visu

Mamma Mia! Here We Go Again - First Look Trailer Autor: Youtube

Osim foršpana, pojavio se jednominutni video pod nazivom 'It's A Wrap', u kojem je prikazan posljednji dan snimanja filma te se može vidjeti kako se cijela ekipa zabavljala na našem otoku.

Mamma Mia! Here We Go Again - It's A Wrap Autor: Youtube

Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Christine Baranski i Dominic Cooper, samo su neki od slavnih glumaca koji su krajem ljeta boravili u Hrvatskoj. Iako se očekivao dolazak glavne zvijezde - Meryl Streep, ali i pjevačice Cher, koja također ima kratku ulogu u filmu, one nisu došle, a scene s njima snimane su naknadno.

  • +36
Dolazak filmske ekipe i tehnike filma 'Mamma Mia' na Vis Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilić

Radnja nastavka filma 'Mamma Mia' vraća nas u prošlost i otkriva kako je sve bilo kada su Pierce Brosnan, Stellan SkarsgårdColin Firth i Meryl Streep bili mladi.  

  • +38
Snimanje filma 'Mamma Mia: Here We Go Again!' na Visu Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX