uvijek skladni

I Rakitići su bili na dodjeli španjolske filmske nagrade, pogledajte kako su se 'skockali'

14.02.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Osim što nogometaš i njegova životna partnerica društvene mreže obasipaju sladunjavim fotkama na kojima pokazuju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, oboje su uvijek nasmijani, lijepi i tip-top sređeni

Ivan Rakitić i Raquel Mauri su svoje pratitelje ponovno uspjeli oduševiti svojim usklađenim izdanjima za večernji izlazak. Par koji zajedno ima dvije kćeri Atheu i Adaru, uzeo je slobodnu večer od roditeljskih obaveza i izašli su na spoj.

I to ne bilo kakav. Pojavili su se na dodjeli španjolske nacionalne filmske nagrade Goya koja se smatra španjolskim ekvivalentom američkog Oscara. On u crnom odijelu s laprit mašnom, a ona u dugoj crnoj haljini prekrivenoj šljokicama s prorezom kroz kojeg je izbacila nogu, pozirali su za Instagram. Odmah im se javila se Raquelina sestra, Irene Mauri.

Komentirala je i njihova majka, Puri Olmo. 'Prekrasna djevo, uživajte', poručila je nogometašu i svojoj kćeri koja često voli hvaliti svojim luksuznim krpicama. 'Ja za sebe volim reći da nisam tipična nogometna zvijezda. 'Mene ne zanima glamur, ni najmanje, ja živim za svoju suprugu i djecu, za svoju obitel', komentirao je svojedobno Ivan Rakitić za Novi list.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia