safari look

Đir po plaži: Rakitići nikad ne odustaju od modne usklađenosti

11.01.2023 u 14:17

Bionic
Reading

Lijepa supruga bivšeg hrvatskoga nogometnog reprezentativca, Ivana Rakitića, na svom Instagram profilu stalno objavljuje fotografije kojima pokazuje da je prava zaljubljenica u modu. Uvijek ju se može vidjeti u najnovijim trendovima, a ne zaboravlja uskladiti ni ostatak obitelji

Raquel Mauri pješčanom plažom je prošetala u crnoj trenirci, maslinasto zelenom prsluku, a ni ovog puta nije se odrekla ni drugih skupocjenih detalja - dizajnerske šilterice, torbice i trendi gležnjača.

I svog supruga je 'posložila' da si modno pašu, pa je on za tu prigodu osvanuo također u crnoj trenirci, tenisicama i svijetloj jakni. Naravno, kao i svaku njezinu objavu do sada, komentirao je sa emotikonima srca pokazujući koliko je i dalje ludo zaljubljen u svoju dragu.

Nogometaš bez susprezanja često ističe koliko je sretan kad slobodno vrijeme provodi s omiljenim društvom, svojim ženama - suprugom i kćerima. Podsjetimo, on i Andalužanka vjenčali su se u travnju 2013. godine, a samo dva mjeseca nakon toga u njihovu obitelj stigla je Althea. U svibnju 2016. Althea je dobila sestricu Adaru.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia