JIMMY FALLON

I popularni voditelj prilagodio se aktualnoj situaciji: Video Jimmyja Fallona i njegovih djevojčica oduševit će i vaše najmlađe

17.03.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Da je u ovo doba kada je pandemija koronavirusa zavladala svijetom bitno veliku pažnju posvetiti higijeni i dezinfekciji već bi trebale znati i ptice na grani, no još uvijek, za one koji nisu svjesni dobro je ponoviti još koji put. Kako to na najbolji način objasniti našim najmlađima zna i omiljeni televizijski voditelj, koji je za svoje djevojčice osmislio i pjesmicu

Kako bi osvjestio i svoje obožavatelje da je zbog pandemije koronavirusa itekako važno održavati higijenu, omiljeni televizijski voditelj Jimmy Fallon osmislio je simpatičnu pjesmicu, koju pjeva svojim kćerima dok peru ruke.

U videu, kojeg je objavio na svojem Instagram profilu, 45-godišnji Jimmy Fallon svira na gitari ispred kupaonskog ogledala, dok njegove kćeri, šestogodišnja Winnie Rose i petogodišnja Frances Cole peru ruke.

Naravno, to je i ovoga puta napravio na svoj specifični, duhoviti način. 'Perite ruke, perite ruke, ne dirajte lice', pjeva Fallon, a potom sve stoji dok se djevojčice okreću prema kameri i smiju. Nakon toga voditelj nastavlja:

'Ako ćete prati ruke i nećete dirati lice, svijet će biti bolje mjesto za život.'

Jimmy Fallon Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia