NIJE BILO ZLE KRVI

I godinama nakon prekida u dobrom su odnosu: Jennifer Aniston nije propustila našaliti se na račun bivšeg dečka

08.04.2020 u 13:52

Bionic
Reading

Čini se kako nakon prekida između Jennifer Aniston i pjevača Johna Mayera nije ostalo ništa ružno niti neizrečeno, a to su zamijetili i njihovi obožavatelji, nakon live izvedbe Johna Mayera na Instagramu

Nakon što se 42-godišnji John Mayer, u još jednoj Instagram Live izvedbi, našalio na svoj račun i samodopadno prokomentirao kako mu nedostaje 'pametnih' riječi koje bi rekao, tome nije odoljela njegova bivša djevojka, 51-godišnja glumica Jennifer Aniston.

Pričajući priču o svom poznanstvu s nedavno preminulim Billom Withersom, John Mayer rekao je svojim pratiteljima: 'Bilo da je pričao vama ili s novinarom prije 15, 14 ili 13 godina, sve što je rekao da se itekako iskoristiti. Četiri posto stvari koje ja kažem možda se da iskoristiti, a njegovih 100 posto.'

Nakon tog njegovog komentara u live obraćanju obožavateljima, netko je zamijetio kako je Jennifer Aniston ostavila tri emotikona koja 'plaču od smijeha' na njegov komentar o samom sebi.

Jennifer Aniston i John Mayer imali su poprilično turbulentnu vezu koja je trajala od veljače 2008. do ožujka 2009. godine, a prekid je bio poprilično javan. Unatoč svemu, nakon svega ostali su dobri prijatelji, što je bilo vidljivo i po ovoj njezinoj reakciji.