SVI SE PITAJU ISTO PITANJE

Sjećate li se Rossove i Racheline kćeri Emme? Obožavatelji hit serije 'Prijatelji' konačno su dočekali njen 18. rođendan

06.04.2020 u 16:50

Bionic
Reading

Rachel i Ross, koje su utjelovili Jennifer Aniston i David Schwimmer, u seriji 'Prijatelji' su dobili kćer Emmu Geller koja je u 10. sezoni proslavila svoj prvi rođendan. Otada je prošlo 18. godina, a obožavatelji serije presretni su zbog činjenice da je Emma punoljetna i da će konačno primiti rođendansku poruku koju su joj namijenili njezini teta Monica i tetak Chandler

Obožavatelji kultne serije 'Prijatelji' konačni su dočekali taj dan. Emma Geller, preslatka kćerkica Rossa Gellera i Rachel Green napunila je 18 godina. Na Emmin prijelomni rođendan obožavatelje diljem svijeta podsjetio je Netflix putem svog Twitter računa.

Streaming service objavio je vijest kako će malena Emma konačno primiti poruku od tete Monice i tetka Chandlera koje su u seriji utjelovili Courteney Cox i Matthew Perry, obzirom da je 4. travnja Emma proslavila svoj 18. rođendan.

Podsjetimo se, Monica i Chandler su odustali od romantičnog vikenda nakon što su ih Ross i Rachel prisilili da ostanu na proslavi prvog rođendana svoje nećakinje Emme koju su u serije utjelovile blizanke Cali i Noelle Sheldon.

Vidno razočarani, Monica i Chandler su snimili sarkastičnu rođendansku poruku upućenu Emmi koju će, kako su joj poručili u kameru, poslušati za 17 godina, jer točno toliko neće pričati s njezinim roditeljima.

'Bok, Emma, godina je 2020. Uživaš li još uvijek zadrijemajući?', rekao je Chandler prije nego je Monica dodala: 'Mi smo tvoji teta Monica i tetak Chandler i usput – možda nas ne prepoznaješ jer nismo razgovarali s tvojim roditeljima proteklih 17 godina!'.

  • +9
Cali i Noelle Sheldon Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

'Nekad smo bili u braku, no onda smo propustili naš zajednički vikend i stvari su krenule nizbrdo. Zbog tebe! Sretan rođendan!', poručio je bijesni Chandler, a obožavatelji serije ne prestaju se pitati je li Emma konačno primila njihovu poruku.

Cali i Noelle Sheldon, koje su se u seriji izmijenjivale glumeći Emmu, još uvijek nisu proslavile svoj 18. rođendan. One će to učiniti za nekoliko mjeseci, točnije 17. lipnja.