VELIKO SRCE

Jennifer Aniston oduševila sve, a osobito medicinsku sestru zaraženu koronavirusom

03.04.2020 u 13:58

Bionic
Reading

Ovim je potezom Jennifer Aniston iz samoizolacije oduševila sve, a osobito medicinsku sestru zaraženu koronavirusom koja se nije ni u najluđim snovima nadala kako će joj holivudska glumica promijeniti život

Jennifer Aniston pomogla je svom prijatelju, televizijskom voditelju Jimmyju Kimmelu u ostvarenju velikog iznenađenja za medicinsku sestru zaraženu virusom COVID-19, zbog čega je već dva tjedna u strogoj izolaciji, udaljena od svoje obitelji i dvoje male djece.

Jimmy Kimmel i Jennifer Aniston Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

51-godišnja holivudska glumica u video pozivu uključila se u u Kimmelov show kako bi pozdravila Kimball Fairbanks, medicinsku sestru iz države Utah, i javno joj zahvalila, ali i svim ostalim medicinskim djelatnicima, na hrabrosti i nesebičnosti da svoje živote trenutno podrede bolesnicima na uštrb svojih obitelji.

'Želim samo reći - Bog neka blagoslovi tebe i sve koji radite to što radite. Ne znam ni kojim bi riječima izrazila svoju zahvalnost za sve što vi ljudi radite i stavljate svoje zdravlje na kocku. Vi ste nevjerojatni', poručila joj je Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, koja je iz predostrožnosti već tri tjedna u samoizolaciji te nije napustila vlastiti dom, darovala je Kimball Fairbanks darovnu karticu na kojoj je iznos od 10 tisuća dolara, a iznenađenje je tim veće što su darovne kartice pripremljene i za sve ostale medicinske sestre koje s njom rade na odjelu.