ZAPRAŠILI U AZIJU

Hrvoje Rupčić nastavlja se hvaliti svojom novom avanturom na bračnom putovanju

15.08.2019 u 19:20

Bionic
Reading

Glazbenik i njegova nova supruga, umjetnica Ivana Kujundžić Rupčić već neko vrijeme uživaju na nesvakidašnjem medenom mjesecu. Dok većina mladih parova bira romantične lokacije sa što više ležanja i što manje hodanja, Rupčići su se upustili u pravu avanturu, a na Facebooku slažu male putopise

Nakon sedam dana vožnje i prijeđenih 3350 km Hrvoje Rupčić i njegova nova životna partnerica Ivana Kujundžić Rupčić stigli su u Kazahstan. Odande su se oglasili kako bi njihovi pratitelji bili u tijeku.

'Jučer smo prešli impozantnu Volgu, a danas nakon prelaska granice prvu noć u Kazahstanu noćimo u Uralsku na rijeci Ural. Granica Europe i Azije. Još gotovo toliko kilometara nas dijeli do planina Pamira u centralnoj Aziji. U glavi nam bruji i cijelo tijelo vibrira od vožnje i dok spavamo. Kako i ne bi. U tjedan dana smo prošli put kao tri puta od Zagreba do Istanbula. A to je tek početak... Pejzaži su brutalni i polako sve nestaje i ostaju samo beskrajne kazahstanske stepe. O tome više sljedećih dana', najavio je glazbenik na svom Facebook profilu. Prije toga javili su se i iz Rusije kad se Hrvoje Rupčić požalio da mu je popadalo pola šarafa s motora.

Nedavno je 'novopečeni' bračni par zaintrigirao javnost objavom fotografija s nesvakidašnjeg vjenčanja kojeg su upriličili na Biokovu, gdje su i mladenci i gosti bili odjeveni kao Indijanci. Glazbeniku je to drugi brak.

View this post on Instagram

@hrvoje.rupcic @mironhauser

A post shared by Ivana Kujundžić (@ivanakujundzic_rupcic) on

Prisjetimo se, s pjevačicom Tinom Kresnik rastao se 2009. godine, kad je započeo ljubavnu vezu s glumicom Zrinkom Cvitešić. Tina i Hrvoje u braku su bili 13 godina te su roditelji dvojice sinova. 

  • +4
Hrvoje Rupčić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL