daleko od dalmacije

Ana Gruica Uglešić se javila s medenog mjeseca i pokazala još jedno odlično izdanje

01.09.2023 u 18:10

Bionic
Reading

Nakon civilnog vjenčanja prije pet godina, splitska glumica i crkveno se 19. kolovoza udala za čuvenog psihijatra. Svojim su uzvanicima na svadbi pripremili nezaboravnu svadbenu zabavu, a sada je došao red na njihov medeni mjesec

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić vjenčali su u crkvi Svetog Luke u njezinom Sitnom Gornjem, odakle korijenje vuku Anini roditelji.

Nakon svadbe danima su curile fotografije i informacije s njihovog raskošnog pira. Nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske, a danas glumica i fitness trenerica na svoj veliki dan je blistala u elegantim i ženstvenim kreacijama, a sad blista u Grčkoj odakle se na društvenim mrežama javila svojim prijateljima i fanovima.

Označila je da su ona i njezin voljeni na Mikonosu, a oduševila je svojom fantastičnom linijom, preplanulom bojom, u kratkom, mrežastom topiću s dugim rukavima, kupaćem i pareom sa životinjskim printom.

  • +5
Vjenčanica Ane Gruice Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

'Vrijeme samo za partnere ključ je svega. Ne moraju to biti skupa putovanja. Može biti zajednička jutarnja kava, odlazak na izlet na Plitvice. Kad ljudi izgube volju za njegovanjem zajedničkih trenutaka kao par, onog momenta 'samo nas dvoje', e onda piši propalo', ispričala je ranije za tportal na temu romantike u njezinom braku.

u dobru i u zlu

Ana Gruica i Boran Uglešić uplovili u crkveni brak

Pogledaj galeriju