zapalile Beoviziju

Hrvatska s Damirom Kedžom, a ove atraktivne djevojke predstavljat će Srbiju na Eurosongu

02.03.2020 u 12:03

Bionic
Reading

Tri prezgodne Srpkinje koje godinama nastupaju pod imenom Hurricane i već su osvojile regiju, izborile su pobjedu na Beoviziji koja se održala u nedjelju navečer

Srbija je sinoć birala pjesmu koju će poslati na Euroviziju. Na njihovom natjecanju pod nazivom 'Beovizija' pobijedila je grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Osvojile su najveći broj glasova stručnog žirija, ali i najveći broj SMS glasova publike. 'Imamo dva mjeseca da se pripremimo. Gorjet će', poručila su za srpske medije.

Izvor: Društvene mreže

U finalu Beovizije nastupilo je 12 natjecatelja, a glasove je dala publika, kao i stručni žiri sastavljen od pet članova među kojima su bili i Nevena Božović, Aleksandra Kovač, Dragan Brajović Braja i Aleksandra Milutinović.

Ostalih 11 natjecatelja bili su Milan Bujaković i Olivera Popović s pjesmom 'Niti', Neda Ukraden sa skladbom 'Bomba', Andrija Jo s pjesmom 'Oči meduze', Igor Simić s 'Ples za rastanak', Tea Divaj sa singlom 'Sudnji dan'. Sastav EJO predstavio je pjesmu 'Trag', grupa Lift pjesmu 'Samo mi kaži', Ana Milenković skladbu 'Tajna', a Naiva s pjesmu 'Baš baš'. Marko Marković nizveo je pjesmu 'Kolači', a Bane Mojićević 'Cvet sa Prokletija'.

View this post on Instagram

Wild and free 🙈😋🍹 . . . #hurricane #hurricanegirls

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on

Hurricane, koje su prije dva mjeseca nastupale i u zagrebačkom noćnom klubu, na sceni aktivne već tri godine. Nakon što su objavile svoju prvu pjesmu na srpskom jeziku 'Favorito' te pjesme 'Avantura' i 'Brzi prsti' strelovito su krenule prema samom vrhu glazbenih ljestvica. Djevojke su studentice Ekonomskom i Filozofskom fakultetu.

Nisu popularne samo na Balkanu, već i na - Karibima. 'Naša je karijera i počela tamo, naš producent živi tamo, imamo i svoj studio tako da smo sve pjesme za strano tržište i spotove snimile upravo tamo. Prva pjesma Irma Maria snimljena je baš na porušenom mjestu od uragana, Svetom Martinu. Ta je pjesma baš simbolična i zove turiste da ponovno dođu na Sveti Martin jer se sve ponovno izgrađuje. Tamo stvarno i uživamo i radimo', otkrile su ranije za Dnevnik.hr.