EVA MENDES

Holivudska ljepotica nije željela djecu dok se nije zaljubila u Ryana Goslinga

23.10.2020 u 21:57

Bionic
Reading

Glumica Eva Mendes otkriva kako nikad nije razmišljala o tome da postane majka, što se promijenilo kad je upoznala Ryana Goslinga

'Nikad prije nisam željela djecu dok se nisam zaljubila u Ryana, a na neki način sve se dobro završilo kad sam s 40 godina rodila prvu bebu', otkrila je 46-godišnja glumica u intervjuu za australsku radijsku postaju Nova 96.9.

Model i glumica uvijek je bila usredotočena na svoju karijeru, ali kad je upoznala Goslinga (39), osjetila je da se sve organski spojilo.

'Drugo dijete imala sam s 42 godine pa mislim da je to kod mene funkcioniralo na način da sam fokus s karijere prebacila na obitelj', kaže Mendes koja je uzela pauzu od glume kako bi se posvetila odgoju svojih kćeri, Esmeralde (6) i Amade (4).

Glumica je nedavno otkrila da se osjeća spremnom za povratak glumi, a u novom intervjuu otkriva s kojim se problemima, vezanim uz povratak pred kamere, sad suočava.

'Popis stvari koje bi radila je sve kraći i kraći. Ne želim raditi ništa nasilno, ne želim raditi ništa rizično', kaže Mendes i zaključuje da joj jedino ostaje glumiti u Disneyevim filmovima.