pokreti za pamćenje

Hit na društvenim mrežama: Mrle kao baletan zagrijava se za 'ŠČ ples'

13.02.2023 u 18:11

Bionic
Reading

Otkako su riječki rokeri Let 3 ovog vikenda odnijeli pobjedu na Dori te si time osigurali nastup na ovogodišnjem Eurosongu, prašina se ne stišava. Baš svi bruje o pjesmi 'Mama ŠČ!', a član sastava Član sastava, Damir Martinović Mrle hit je na TikToku

Na ovogodišnjoj Dori pobjedu sastav Let 3 odnio itekako uvjerljivo. I dva dana kasnije o njihovom nastupu i pjesmi 'Mama ŠČ' s kojom će predstaviti Hrvatsku 9. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga ne prestaje se pričati.

Nema sumnje, riječki rokeri itekako znaju podići prašinu, a dokazuje to i podatak njihov nastup, u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, u samo 24 sata pogledalo više od 1,6 milijuna ljudi.

Kada je riječ o društvenim mrežama, Let 3 i tu privlači pažnju, a jedan od članova bendam Damir Martinović Mrle redovito objavljuje kratke videe u kojima pokazuje kako se on i ostali članovi sastava pripremaju za veliki nastup. A ti videi su, očekviani, postali hit. Među posljednjima u nizu je onaj u koje prikazuje 'zagrijavanje' za koreografiju pjesme 'Mama ŠČ', a njegovi pokreti podsjećaju na ples balerine.

@mrlemartinovic Pleši ruljoooooo 🕺🏻💃🏻 @jovankabroztitutka #dora #šč #eurovision #let3 #danceoff ♬ Mama ŠČ Let 3 - Mrle

'Priprema, pozor, sad,' napisao je Mrle u opisu videa. Nakon toga uslijedio je i video cjelokupne koreografije čiji će plesni pokreti zasigurno baš kao i riječi pjesme, vrlo brzo steći poveći broj obožavatelja.

  • +5
Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj