MIŠLJENJA SE MIJENJAJU

Nakon što je u 24 sata nastup na Dori pogledan više od 1,6 milijuna puta, Let 3 našao se među favoritima Eurosonga

13.02.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Voljeli ih ili ne, jedno se riječkim rokerima mora priznati - u svom naumu da se o njima danima priča uistinu su uspjeli. Njihov nastup na Dori, s pjesmom 'Mama ŠČ!' ruši rekorde gledanosti, a raste im popularnost i među ljubiteljima Eurosonga

Zahvaljujući službenom YouTube kanalu Dore, ako ste i propustili pogledati nastup Leta 3 na ovogodišnjoj Dori, gdje su premoćno odnijeli pobjedu, možete pogledati u svakom trenutku. A da su podigli pravu buru govori i podatak da je njihov nastup, u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, u samo 24 sata pogledalo više od 1,6 milijuna ljudi.

I ono što je najvažnije, pregledi nisu stigli samo iz Hrvatske, već i iz Europe, gdje će se Let 3 početkom svibnja i predstaviti i to na Eurosongu u Liverpoolu. A reakcije, upravo iz Europe, sve su bolje, pa mnogi obožavatelji Eurosonga ne mogu dočekati nastup riječkih rockera s pjesmom 'Mama ŠČ!'

  • +5
Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

A čini se da bi ove godine nam se moglo nasmiješiti i finale, zakazano za 13. svibnja, za koje će se Let 3 natjecati četiri dana ranije, 9. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri.

Let 3 - Mama ŠČ! Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tomu u prilog ide i anketa sa stranice Wiwibloggs.com, koja prati Eurosong i sve vezano za ovo natjecanje. Prema najnovijoj anketi ovogodišnji favorit je predstavnica Norveške Alessandra, koja na kladionici drži visoko treće mjesto, no obožavateljima Eurosonga ona je apsolutni favorit.

ŠČ

Ništa manje nismo ni očekivali: Let 3 na Doru stigao traktorom

Pogledaj galeriju

Nakon nje nižu se Španjolska, Italija, Češka i susjedna nam Slovenija, a predstavnici Hrvatske za sad su na visokom 6. mjestu.