I TO JE ODMOR

Histerija ne prestaje: Ivana Vida požalila se na Instagramu kako nakon svega izgleda njihov odmor

27.07.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Da nakon Svjetskog nogometnog prvenstva ne mogu u miru ni prošetati, bez toga da ih svakih nekoliko koraka netko ne zaustavi, ne upita nešto ili ne traži autogram ili zajedničku fotografiju, itekako su postali svjesni naši nogometni reprezentativci. Iako im je silna pažnja isprva vjerojatno godila, ne treba se čuditi tome da im je sada pomalo i dojadila, a znaju to i njihove supruge i djevojke koje bi isto tako voljele barem dio zasluženog godišnjeg odmora provesti s njima u miru

Nakon ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva i neviđene histerije u Hrvatskoj zbog osvojenog srebra naši su nogometaši ovoga ljeta trebali potražiti odmor u nekim stranim zemljama, daleko od svih. Ipak, oni to nisu učinili jer su i sami svjesni toga da ljepote Jadrana malo koja zemlja može zamijeniti.

A zna to i bračni par Vida koji sa sinom Davidom krstari jahtom jugom Dalmacije. Trenutno su na Hvaru te preko dana uživaju u kupanju u skrivenim uvalama, no čini se kako bi, ukoliko žele večerati u miru, trebali ostati na brodu, usidreni daleko od ljudi.

Vidina supruga Ivana 'požalila' se na svom Instagramu na to kako izgleda večera s njezinim Domagojem nakon što je on svojim ponašanjem tijekom prvenstva, ali i dočeka Vatrenih, oduševio sve. Tako je Ivana Vida objavila fotografiju na kojoj je očito da za stolom sjedi ona sama, dok je mjesto nasuprot nje prazno.

  • +25
Ivana Vida Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

U daljini se, s desetak obožavatelja, nalazi i Domagoj Vida te dijeli autograme i fotografira se za uspomenu, a Ivana je uz 'očajnog' smajlića i šest upitnika sebi i suprugu poručila: 'Dobar nam tek.'