ATRAKTIVNA DALMATINKA

Ima se čime pohvaliti: Ivana Vida ponosno pozirala u oskudnom kostimu

24.07.2018 u 13:03

Bionic
Reading

Ivana Vida prije četiri godine odnijela je titulu kraljice Hrvatske. Iako je u međuvremenu rodila i postala supruga nogometaša Domagoje Vide, lijepa Metkovka nije se zapustila te bi i danas mogla na natjecanja ljepote. Fotografijom u minijaturnom bikiniju sve je ostavila bez teksta

Ivana Vida mnogima je poznata kao supruga reprezentativca Domagoja Vide, no ova atraktivna Dalmatinka na javnoj se sceni počela pojavljivati mnogo prije nego je postala žena nogometaša.

Ivana, tada Gugić, nastupila je na mnogim natjecanjima ljepote, a 2014. osvojila je titulu kraljice Hrvatske. Od tada je znatno promijenila svoj izgled, a najviše se to primijeti na frizuri. Bujna plavuša postala je zavodljiva crnka.

Ivana Gugić je kraljica Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić/PIXSELL

Dvije godine nakon izbora Ivana je ostala trudna i donijela na svijet sinčića Davida. No sve to nije se odrazilo na njezin izgled te se i danas može pohvaliti spektakularnom figurom.

Na svom Instagramu gospođa Vida pohvalila se time kako izgleda u bikiniju i za to dobila mnogo komplimenata.

Ivana je odabrala dvodijelni kostim šarenog uzorka, a pripadnici muškog roda gledali su pak samo u njezino bujno poprsje koje prvo upada u oči kada se pogleda fotografija.

🙏🏻🇭🇷😘❤️

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)