'NASHVILLE'

Hayden Panettiere ponovno gledamo na malim ekranima u predivnoj glazbenoj poslastici

14.09.2022 u 10:43

Bionic
Reading

Mega-popularna serija Nashville ulogama prikazuje se na Pickbox TV-u, kao dio serijskog maratona svakog dana, uz kultnu detektivsku seriju Poirot i retro povijesnu seriju Momci s Madisona (Mad Men)

Hvaljena i nagrađivana dramska serija Nashville prava je glazbena poslastica. Pjevanje zauzima glavni dio Nashvillea, ali nositeljice cijele serije uistinu su dvije fenomenalne glavne glumice - Connie Britton kao Rayna Jaymes, legendarna super-zvijezda country glazbe, čija slava počinje blijedjeti, i Hayden Panettiere kao mlađa zvijezda u usponu Juliette Barnes. Obje glumice, Hayden Panettiere i Connie Britton, tako divno pokreću priču kao snažne, odlučne žene i glazbenice koje znaju što žele.

Sa zaraznim pop melodijama, oštrom atmosferom i zvjezdanom glumačkom postavom otopit će srca svima, čak i onima koji nisu nužno fanovi glazbenih serija. Pametna i iskusna mješavina drame, glazbe i političke intrige s elementima sapunice, serija Nashville može se pohvaliti brojim nagradama, pohvalama kritike, velikom gledanošću i dugovječnošću. Hayden Pannetiere.

Hayden Pannetiere briljira u ulozi Juliette Barnes, mlade country pop pjevačice i bivše teen zvijezde koja je odlučna u tome da zamjeni Raynu na vrhu country glazbe.

Američka glumica, pjevačica i manekenka rođena je njujorčanka, no preselila se u Nashville, koji obožava. "Ljudi su ovdje nevjerojatni. Život u Nashvilleu daje mi osjećaj normalnosti za koji nisam bila sigurna da ću ga ikad imati u životu," rekla je Pannettiere.

Panettiere je bila u braku s ukrajinskim boksačem Wladimirom Klitschkom, a kako je poznata i po svom aktivizmu, ne čudi da svoje vrijeme ulaže u pomoć Ukrajini.

Za ulogu Juliette dvaput je nominirana za Zlatni Globus, a osim Nashvillea, njezina impresivna karijera uključuje serije Heroji (Heroes) i Ally McBeal, filmsku franšizu Vrisak te filmove poput Sjećanje na Titane (Remember the Titans), Ledena princeza (Ice Princess) i brojne druge.

Osim što je snimala glazbu za Nashville, nominirana je za nagradu Grammy za pjevanje u animiranom filmu Život buba (Bug's Life). Njezina glazbena karijera uključuje i singl "Wake Up Call".

Na Pickbox TV-u od ponedjeljka do petka u 21:00

Kao dio serijskog maratona na Pickbox TV-u, impresivnu i toplu seriju Nashville, s glazbenim hitovima koje ćete poželjeti pjevati kod kuće, gledajte od ponedjeljka do petka, odmah poslije Poirota, u 21:00.