PRAVE PRIJATELJICE

Harryjeva sestrična također obožava Meghan Markle, a sad se i odijeva poput lijepe Amerikanke

20.06.2018 u 13:23

Bionic
Reading

Nije samo svjetska javnost oduševljena stilom novopečene vojvotkinje Meghan Markle već je lijepa Amerikanka uspjela zaluditi i stroge pripadnike kraljevske obitelj. Dokazala je to Harryjeva sestrična princeza Eugenie koja sada obilazi slične trgovine kao Meghan Markle

Meghan Markle svojom je pojavom u Britaniji napravila pravu revoluciju. Osim što je u kraljevsku obitelj unijela dašak opuštenosti i emocija, 36-godišnja bivša glumica uspjela je hladne sugrađane oduševiti i po modnom pitanju.

No, nije samo javnost ta koju fasciniraju stajlinzi lijepe Meghan, već vojvotkinja ima prave fanove i unutar kraljevskih redova. Jedna od takvih je i Harryjeva prva rođakinja, princeza Eugenie, mlađa kći princa Andrewa.

  • +2
Princeze Beatrice i Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako i Eugenie i njezina sestra Beatrice oduvijek pomno paze na svoje odijevanje, vide se određene stilske promjene otkako su se upoznale s Meghan.

Naime, na Royal Ascotu održanom u utorak u Londonu, 28-godišnja Eugenie je oduševila svojim modnim odabirom koji je bi prikladan njezinoj dobi i tituli. Do sada smo princezu, koja će uskoro stati pred oltar, uglavnom mogli vidjeti u konzervativnim izdanjima.

Eugenie je sada nosila prljavo bijelu haljinu britanske modne kuće Osman koja se veže u struku uz koji je kombinirala šešir brenda Emily London i trendi Valentino salonke sa zakovicama. Ono što je podiglo cijelu kombinaciju je torbica brenda M2Malletier za kakvim su modelima poludjele sve svjetske trendseterice, a čija je cijena oko 8000 kuna.

M2Malletier torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Čini se kako su se mlade princeze u vrlo kratkom vremenu sprijateljile s novom članicom obitelji koja im je već postala pravi uzor. Takvu stvar nikada prije nismo imali prilike vidjeti kod vojvotkinje Kate Middleton, koja je s godinama postala prava modna ikona, sve dok nije dobila dostojnu konkurenciju u šogorici Meghan.