THOMAS MARKLE

Otac Meghan Markle ponovno zaradio na kćeri: Za intervju u kojem priča o zetu spremio u džep 63 tisuće kuna

19.06.2018 u 12:33

Bionic
Reading

Čini se kako se otac Meghan Markle, umirovljeni majstor rasvjete na filmskim setovima, 73-godišnji Thomas Markle nije ništa opametio nakon što je, netom prije vjenčanja, uzeo novac za dogovoreni paparazzo. Gospodin Markle dao je intervju za 'Good Morning Britain', u kojem je progovorio o odnosu s kćerkom, otkrio kako je sa svojim zetom, princom Harryjem, razgovarao o politici, a za sve to je, navodno, plaćen oko 63 tisuće kuna

Kada se, svega nekoliko dana prije kraljevskog vjenčanja godine otkrilo kako je otac Meghan Markle pristao na dogovoreni paparazzo, za što je u džep spremio oko 850 tisuća kuna, nastao je popriličan skandal. Zbog sramote koju je priuštio svojoj kćeri, Thomas Markle završio je u bolnici zbog problema sa srcem, a zbog operativnog zahvata otkazao je dolazak na vjenčanje.

I dok bi većina ljudi iz toga naučila i izvukla pouku, Thomas Markle očito nije iz svega izašao ništa pametniji. Sada je dao intervju voditelju Piersu Morganu, za 'Good Morning Britain', za koji je, šuška se, dobio oko 63 tisuće kuna, ali još važnije, otkrio stvari koje nije trebao.

Thomas Markle o princu Harryju Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Iako svog zeta, princa Harryja, još uvijek nije upoznao, već je s njime razgovarao tek putem telefona, o njemu je izrekao mnoge stvari. 'Tek se moramo upoznati, no preko telefona smo imali zanimljive razgovore. On je pametan momak...Nekoliko smo puta pirčali o Donaldu Trumpu, Brexitu i sličnim stvarima', rekao je Markle te otkrio kako je izgledao jedan od njihovih razgovora:

'Bok Thomas', rekao je, a ja sam mu rekao 'bok Harry'. Razgovor je većinu vremena išao u smjeru politike, pitao me kako sam, a ja sam mu rekao koliko sam nesretan s Trumpom kao predsjednikom. Nakon toga smo porazgovarali o tome kako su se upoznali i koliko su sretni jedno s drugim.'

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Kako je rekao, on i njegov 33-godišnji zet imali su sasvim drugačije viđenje Trumpa. 'Dok sam se ja žalio i govorio koliko mi se Donald Trump ne sviđa, on mi je rekao da mu dam šansu.' Kroz razgovor, po viđenju Thomasa Marklea, dalo bi se zaključiti kako princ Harry, inače dobar prijatelj s Barackom i Michelle Obamom, podupire politiku Donalda Trumpa.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve to pomalo je čudno jer, osim što se članovi britanske kraljevske obitelji javno ne izjašnjavaju o politici, zna se da je Harry zagovarao oduvijek Obaminu politiku, te da ga je čak, za razliku od Donalda Trumpa, razmišljao i pozvati na vjenčanje. Osim o Trumpu, sa zetom je navodno pričao i o Brexitu, a Markle tvrdi kako mu je princ Harry rekao da je to samo mali eksperiment.

'Moja kći izuzetno je inteligentna. Zna koji je odabir najbolji za nju. Pametna je i ovoga je puta odabrala dobro, zar ne?', zaključio je Thomas Markle. O svemu tome Kensingtonska palača odbila je dati komentar.