CRNO-BIJELA KOMBINACIJA

Elegantna Meghan Markle privlačila poglede na svom prvom Royal Ascotu

19.06.2018 u 16:17

Bionic
Reading

Nakon modnog promašaja na vjenčanju Celie McCorquodale, nećakinje princeze Diane, Meghan Markle je popravila loš dojam odlučivši se za svoju omiljenu dizajnersku kuću, prestižni Givenchy

Vojvotkinja od Sussexa, za svoj prvi Royal Ascot odabrala je efektnu bijelu košulju-haljinu asimetričnog kroja koju je osmislila Clare Waight Keller za Givenchy koja je sudeći po svemu, najdraži modni odabir lijepe Amerikanke.

Damski look zakružio je crno-bijeli šešir s potpisom poznatog kreatora Philipa Treacyja.

  • +17
Meghan Markle na svom prvom Royal Ascotu Izvor: Pixsell / Autor: WP#DMP/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Meghan je ovaj cool stajjling upotpunila crnim remenom i salonkama, a njezin je make up kao i uvijek bio vrlo decentan.

Da supruga princa Harryja obožava stil kuće Givenchy dokazuje i to da je upravo u njihovoj vjenčanici izgovorila sudbonosno 'da' 19. svibnja u dvorcu Windsor.

Kreaciju s potpisom Givenchyja, supruga princa Harryja nedavno nosila na kraljevskom putovanju s kraljicom Elizabetom II, na najbolji mogući način utjelovivši eleganciju s daškom retro glamura.

Jedan od najprestižnijih britanskih društvenih događaja, konjičke utrke u Ascotu koje se održavaju u pitoresknom gradiću Ascotu, bio je, kao i svake godine, u znaku ekstravagantnih šešira, pa zanimljivih kreacija nije ni ovoga puta nedostajalo.

  • +13
Kraljica Elizebeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modno usklađenom vojvotkinji i vojvodi od Sussexa, društvo su u kočiji pravili princ Edward i njegova supruga Sophie, grofica od Wessexa, dok se kraljica Elizabeta II, odjevena u limunski žutu kombinaciju vozila sa svojom kćeri, princezom Anne.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, danas je objavljeno kako je kraljica Elizabeta II postala prabaka po sedmi put: njezina unuka Zara i njezin suprug Mike Tindall, postali su ponosni roditelji kćerkice po drugi put.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim Meghan koja se družila s Camillom Parker Bowles i princom Charlesom, kćeri Sarah Ferguson, vojvotkinje od Yorka, zablistale su u elegantnim opravicama: princeza Eugenie bila je chic u haljini s potpisom Claire Mischevani dok je princeza Beatrice nosila haljinu (Osman), šešir s potpisom Emily London i Valentinove cipele.