KONTROVERZNI GLAZBENIK

Harry Styles nema potrebu javno se opredijeliti po pitanju seksualne orijentacije

27.04.2022 u 13:57

Bionic
Reading

Britanski glazbenik posljednjih godina podiže mnogo prašine svojim ekstravagantnim, upečatljivim i rodno neopterećenim stilom, a zbog toga mnoge zanima i njegovo seksualno opredjeljenje, koje i dalje odbija kategorizirati pred javnosti

Modne granice već je pomaknuo svojim znakovitim, neopterećenim odijevanjem kada se ne libi uskočiti u ‘ženske’ komade odjeće te ih kombinirati u svom zanimljivom stilu. Harry Styles osim svojom sjajnom glazbom, fanove intrigira i ljubavnim životom koji uspješno drži podalje od svijeta medija.

U novom intervjuu objašnjava zašto nema potrebu javno se opredijeliti po pitanju seksualne orijentacije.

‘Sa svojim prijateljima sam po tom pitanju jako otvoren, ali svi ostali trebali bi razumjeti da je to moje osobno iskustvo. To je nešto što je samo moje. Cijela poanta je da bismo prihvatiti sve i biti otvoreniji, zapravo označavanje nije uopće važno. Ne radi se o tome da se morate opredijeliti. Zapravo ne morate uopće pojašnjavati niti izabrati u koji okvir spadate’, rekao je za Better Homes & Gardens.

Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: VEVO / Planet / Profimedia

Na svojim koncertima, Styles je stvorio okruženje dobrodošlice u kojem se svi njegovi obožavatelji, posebno oni u LGBTQ+ zajednici, mogu slobodno izraziti.

'Dugo sam se osjećao kao da je jedina stvar koja je moja bila moj seksualni život. Osjećao sam se tako posramljeno zbog toga, posramljeno zbog ideje da ljudi uopće znaju da se seksam, a kamoli s kim', rekao je, a potom dodao da ga je taj ružan osjećaj prošao.

'Shvatio sam da sam upravo tamo gdje trebam biti. I pitao sam sebe zašto bih zbog toga trebao osjećati sram. Imao sam 26 godina, bio sam slobodan i da seksao sam se', zaključio je.