NAJAVA ALBUMA

Harry Styles ispunio san ukrajinskoj redateljici: Pogledajte spot kojim obara rekorde gledanosti

01.04.2022 u 18:28

Bionic
Reading

Grammyjem nagrađena svjetska zvijezda Harry Styles, objavio je novi singl i spot – 'As It Was', a spot je od jutros na YouTubeu skupio više od 13 milijuna pregleda

Ovom pjesmom najavljuje dugoiščekivani novi album 'Harry´s House' koji izlazi 20. svibnja (Columbia Records/Menart).

Spot je sniman prošloga mjeseca u Londonu, a na njemu je Harry radio s poznatom Ukrajinskom redateljicom Tanuom Muino.

'Režirati spot za Harryja Stylesa je za mene bilo ostvarenje sna jer je on moj najdraži izvođač', kaže Tanu. 'Snimati ga je bilo gorko-slatko iskustvo jer je to bio jedan od najsretnijih dana u mom životu, ali već drugog dana snimanja, moja domovina Ukrajina je napadnuta tako da možete zamisliti koliko su lude emocije bile tijekom snimanja. S mojim timom iz Ukrajine sam u spot unijela toliko ljubavi i to možete vidjeti na ekranu. To će biti spot koji nikada neću zaboraviti i sad mogu sretno u mirovinu', izjavila je redateljica.

Harry Styles - As It Was (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Harry Styles

'Harry´s House' treći je studijski album album Harryja Stylesa i njegovo prvo glazbeno izdanje nakon 2019. i uspješnog albuma 'Fine Line'. Novi album s 13 pjesama je sniman na nekoliko lokacija – u Velikoj Britaniji, Los Angelesu i Tokyju u periodu od 2020. do 2021.

Pjesme potpisuju: Kid Harpoon, Tyler Johnson, and Mitch Rowland. Harry će nastupiti na legendarnom Coachella Festivalu 15. i 22. travnja i ondje će prvi puta izvesti 'As It Was'. Nakon toga slijedi i 'Love on Tour', odnosno turneja po stadionima i arenama, a počinje 11. lipnja u Glasgowu.