MAK JE NA REVERU

Harry i Meghan ne odustaju od provokacija, a ovo je najnovija

09.11.2023 u 11:27

Bionic
Reading

Javnost se ponovno zabavlja okršajima na relaciji princ Harry i Meghan Markle s ostatkom kraljevske obitelji. Nakon što je iz Palače rečeno kako su Sussexovi odbili poziv na rođendan kralja Charlesa III, što su oni potom demantirali rekavši da ih nitko nije ni kontaktirao, sada su ih odlučili još jednom 'bocnuti'

Ne prestaju, sada već suptilni okršaji između vojvode i vojvotkinje od Sussexa i ostatka kraljevske obitelji. Posljednjim potezom princ Harry i Meghan Markle zasigurno su barem malo uzburkali stanje u Palači i to odlukom da podršku američkim veteranima pokažu tako što su na revere svojih odijela stavili bedževe crvenog maka.

Riječ je o makovima Royal British Legiona, koju članovi kraljevske obitelji nose na Remembrence Day, odnosno Dan sjećanja koji se obilježava 11. studenog, kojim se prisjećaju svih pripadnika oružanih snaga koji su poginuli na dužnosti.

Princ Harry i Meghan Markle iste su stavili tijekom posjeta američkoj mornarici, poznatom SEAL-u u San Diegu, nakon čega su pomogli prerezati svečanu vrpcu na otvorenju novog fitness centra za veterane.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Nešto ranije tijekom dana vojvotkinja od Sussexa nosila je kardigan Caroline Herrere, na kojem su bili izvezeni makovi, a čija je cijena 1400 eura.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Mnogi su ovo doživjeli kao provokaciju, osobito nakon događanja posljednjih dana. Podsjetimo, iz Palače su prvo otkrili kako je princ Harry odbio poziv da idućeg tjedna dođe u Clarence House, gdje će njegov otac, kralj Charles III proslaviti svoj 75. rođendan, a onda je stigao demantij iz Amerike.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Preko svog glasnogovornika Harry i Meghan su poručili da nikakav poziv nisu odbili jer nikakav poziv nisu ni dobili, a ubrzo su se pojavili i 'upućeni izvori' koji su otkrili kako je to zapravo bio cilj Palače da skrene pozornost sa službenog putovanja kralja i kraljice u Keniju, koji je imao negativan učinak.