ŠTO JE ISTINA?

Princ Harry i Meghan Markle uzvraćaju udarac i tvrde - nikakvog poziva na rođendan nije bilo

07.11.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Nakon što su se jučer britanski mediji raspisali o tome da je princ Harry još jednom, u nešto više od mjesec dana, odbio očev poziv, on je sada to odlučio demantirati i tvrdi da nikakvog kontakta s Buckinghamskom palačom nije imao

Kako je glasnogovornik princa Harryja i Meghan Markle rekao MailOnlineu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu dobili pozivnicu za proslavu 75. rođendana kralja Charlesa III iz Buckinghamske palače.

Proslava rođendana održat će se idućeg utorka, 14. studenog, u Clarence Houseu, a zabavi će prisustvovati tek najbliži prijatelji i obitelj.

Nakon što je Sunday Times napisao kako je princ Harry odbio očev poziv na rođendansku proslavu, odlučivši ostati u Kaliforniji, sada njegov glasnogovornik tvrdi da s parom nitko nije kontaktirao.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

'Nije bilo baš nikakvog kontakta u vezi s pozivom za nadolazeći rođendan Njegovog Veličanstva. Razočaravajuće je to što je Sunday Times sve pogrešno interpretirao', poručili su Meghan Markle i princ Harry putem svog glasnogovornika, a ovu priliku su iskoristili i da demantiraju napise da se Meghan vraća glumi.

Izvor blizak Sussexima rekao je za MailOnline da ne samo da par nije pozvan na proslavu u London idućeg tjedna, već oni nisu uopće znali da će zabava biti organizirana. O svemu su saznali iz medija.

ZVJEZDANA EKIPA

Princ Harry ostavio kod kuće Meghan s djecom i otputovao na utrku Formule 1

Pogledaj galeriju

'Nitko ih nije pozvao, niti su oni znali da će ikakva proslava biti organizirana, sve dok priča nije procurila u medije', tvrdi izvor i dodaje kako je lako moguće da su iz Palače sami pustili priču o tome da je Harry odbio poziv, a sve kako bi maknuli pozornost s nedavnog službenog posjeta kralja Charlesa III i kraljice Camille Keniji. Naime tamo su imali bliski susret s demonstrantima koji su od njih tražili ispriku zbog britanske kolonizacije u prošlosti.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Priča je plasirana kako bi ispalo da vojvoda ignorira oca, što nije istina. Budući da putovanje u Keniju nije prošlo dobro, ovo je dobar način da se makne fokus s toga', dodao je izvor.