Samo komplimenti

Halle Berry raspametila fanove fotkom u bikiniju

03.04.2023 u 12:57

Bionic
Reading

Poznata glumica provodi dane na plaži, a svoje je pratitelje odlučila 'počastiti' fotografijom svog outfita za plažu. Halle Berry pozirala je s čašom šampanjca, a opis je otkrio da glumica uistinu zna kako uživati

Glumica Halle Berry možda je najzapamćenija po ulozi u filmu 'Žena mačka'. Tada je pokazala publici dobru liniju, a time se svakako može pohvaliti i danas. Jedna od najzgodnijih glumica Hollywooda na društvenim mrežama objavila je fotografiju u bikiniju, a pratitelji su na to imali samo riječi hvale.

Sliku u smeđem bikiniju 56-godišnja glumica podijelila je na Instagramu, odjenuvši smeđi bikini koji je istaknuo njenu zavidnu figuru. Izgled je upotpunila zlatnim kaftanom i držala čašu s pjenušavim pićem.

'Održavam raspoloženje', napisala je u objavi.

Još prije nekoliko dana glumica je pokazala kako provodi vrijeme uživajući na pješčanoj plaži uz ocean, a pratitelji su otkrili kako bi rado bili na njezinom mjestu.

Ipak, njezin odmor uz plažu sigurno nije bio obogaćen doručkom na plaži jer glumica je još prije više od 20 godina prestala doručkovati. Umjesto toga, glumica do 14 sati popije samo šalicu kave, a svoju svakodnevicu obogaćuje različitim vrstama tjelovježbe.

  • +8
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia