I SLAVNI PATE

Halle Berry objavila urnebesni video u kojem joj stilistica pokušava zakopčati hlače

08.03.2023 u 23:08

Bionic
Reading

Baš kako je do sada koristila svoj Instagram profil da na njemu s obožavateljima podijeli zanimljivosti iz privatnog života, isto je Halle Berry napravila i sada, kada se našla 'u malom problemu'

Da i slavni imaju probleme koji muče svakoga od nas još je jednom potvrdila holivudska ljepotica Halle Berry, koja je na svom Instagram profilu objavila urnebesni video koji je njezine obožavatelje dobro nasmijao. Riječ je o snimci nastaloj na podu, dok se glumica odijevala za neki event.

Budući da je njezina prijateljica i stilistica Lindsay Flores odabrala očito preuzak model hlača, pojavio se problem oko oblačenja istih. U jednom trenutku Halle Berry je završila ležeći na podu, dok se stilistica oko nje izvijala, pokušavajući na sve načine zakopčati hlače, no to joj nikako nije uspijevalo.

Uz puno psovki, ali i smijeha, dvije su dame duže vrijeme provele na podu, dok je treća osoba, dečko Halle Berry, glazbenik Van Hunt, sve dokumentirao mobitelom, kako bi trenutak ostao zabilježen za povijest.

  • +8
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

U objavljeni video Halle je vješto uklopila i razne memove i snimke, kako bi sve bilo još zabavnije za njezine obožavatelje, a našalila se i kako i pet sati kasnije njih dvije nisu uspjele okončati posao i zakopčati joj hlače.

U komentarima se našlo i dosta onih koji su joj predložili da je mogla uzeti broj veće hlače, pa se takvi problemi ne bi dogodili.