IZGLEDA SJAJNO

Halle Berry proslavila 56. rođendan i odlučila se na totalnu promjenu imidža: Pogledajte njezinu ljubičastu frizuru

16.08.2022 u 22:07

Bionic
Reading

Slavna američka glumica Halle Berry zahvalila se fanovima na brojnim čestitkama povodom svog 56. rođendana, a tom prigodom pokazala je i novu frizuru, kovrče u boji lavande

Prije tjedan dana Halle Berry putem Instagrama je sve šokirala svojom promjenom imidža, kosom koju je obojila u ljubičasto.

Za svoj je odvažan potez dobila samo pohvale, a govorili su joj da upravo zbog takvog stava i ne stari već s godinama izgleda sve bolje i bolje. Budući da nije riječ o trajnoj boji za kosu, kroz nekoliko pranja nijansa je poprimila novi izgled te je sada u boji lavande, a sve je vidljivo na novoj senzacionalnoj fotografiji holivudske krasotice.

Berry je pozirala za svoje fanove u opuštenoj bijeloj ljetnoj haljini ukrašena zlatnim nakitom, a tom prigodom zahvalila se svima na lijepim čestitkama za rođendan.

Inače slavna Oskarovka u sretnoj je vezi Grammyjem nagrađenim glazbenikom Van Huntom s kojim je nakon tri propala braka pronašla sve što je u partneru tražila. Ne krije da je sretna i ispunjena te da joj se život osim na poslovnom posložio i na privatnom polju.