bijeg u omiljenU oazU

Guštanje u Istri: Lejla Filipović poljupcem pred objektivom raznježila mnoge

12.01.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske i popularni glumac i voditelj Tarik Filipović spustili su se u sunčanije krajeve. Borave u mjestašcu Rakovci nedaleko od Poreča u kojem imaju kuću i gdje obožavaju provoditi vrijeme

Mnogima je već poznato kako Lejla i Tarik Filipović imaju jedan od definitivno najstabilnijih estradnih brakova, a u prosincu su proslavili 13. godišnjicu. Njihova ljubav je sve čvršća, a nerijetko vole naglasiti kako su jedno u drugome pronašli osobu s kojom će provesti ostatak života.

  • +4
Lejla i Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Kako je glumac i voditelj ranije izjavio, odmak od svakodnevice jako dobro djeluje na brak, a oni su zagrebačku kratko zamijenili istarskom idilom. Uživaju u zajedničkim trenucima i fotografijama punim samo najljepšim emocijama ponovo pokazuju kako je njihova veza neraskidiva. Jednu takvu na kojoj nježno supruga ljubi u obraz snimljenu u Novigradu, Lejla je objavila na svom Instagram profilu.

Inače, njihova bajkovita kuća u mjestu Rakovci građena je po uzoru na stare istarske kuće. Uređena je unikatnim namještajem te opremljena tipičnim istarskim antikvitetima. Ima prostrane terase, staru šternu (bunar) i natkrivenu lođu s kaminom s koje puca pogled na more. Okružena je zelenom oazom s mediteranskim raslinjem površine 750 četvornih metara te suhozidom.

  • +2
Kuća Lejle Filipović Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram