VJEČNA LJUBAV

Lejla i Tarik Filipović zaljubljeni kao prvog dana: Ne skidaju ruke jedno s drugoga ni nakon 13 godina braka

14.12.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Rijetko koji estradni brak je toliko skladan kao što je onaj bivše misice i glumca i televizijskog voditelja. Njihova ljubav je sve čvršća, a u svakom razgovoru za medije ističu da su jedno u drugome pronašli osobu s kojom će provesti ostatak života. Često i na društvenim mrežama pokažu trenutke iz svog skladnog suživota što njihove fanove uvijek posebno oduševi

Osim neosporivim šarmom, popularni televizijski voditelj i bivša Miss Hrvatske osvajaju simpatije domaće publike i besprijekornim stilom odijevanja. Sada su se Lejla i Tarik Filipović uskladili za vikend šetnju Jarunom, a da se i dalje vole kao na početku veze, govore fotografije pune ljubavi i nježnosti.

Popularni voditelj za suprugu i sinove u intervjuima uvijek ima samo riječi hvale. Inače, Tarik i Lejla su već 13 godina u braku, a glumac je nedavno otkrio da svoju voljenu svakodnevno, nakon svih tih godina osvaja - humorom. Rekao je da ako se desetak puta dnevno zajedno ne nasmiju, dan mu nije ispunjen.

  • +2
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Lejla je pak svojevremeno izjavila da je najsretnija jer ne samo da djeluju zaljubljeno nego stvarno to i jesu. Ne prikazuju, kaže, neku lažnu sliku i ljudi to osjete. 'Lagala bih kad bih rekla da je i kod nas uvijek idealno, ali nastojimo da bude upravo što više takvih dana. Kod nas se jednostavno dosta toga poklopilo', istaknula je.