BRIŽAN SUPRUG

Tarik Filipović posebnim riječima čestitao Lejli rođendan: 'Mojih 15 godina se utkalo u tih 44, a nepravdi i udaraca si izdržala i previše'

07.10.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Supruga Tarika Filipovića, bivša misica Lejla Filipović slavi 44. rođendan. Priredila je malo slavlje za odabrane najbliže prijateljice u svojoj kući u Istri, a iznenađenje joj u Zagrebu sigurno priprema i voljeni muškarac

Iako je prije rođendana otputovala s najbližim prijateljicama u Istru proslaviti 44. rođendan, suprug Tarik Filipović nije zaboravio na taj poseban dan.

Emotivnim je riječima, pun ljubavi na društvenim mrežama obilježio njezino rođenje. ‘Prije 44 godine kao 'palčica' odlučila je opstati...i ostati...i isto toliko godina uljepšavati ovaj svijet ljepotom, dušom i osmijehom...’, započeo je svoju poruku supruzi slavljenici voditelj i glumac Tarik Filipović te priložio fotografiju Lejle iz sunčane Istre.

'Mojih 15 godina se utkalo u tih 44...nadam se da sam ti ih učinio prekrasnim kao i ti meni...pa neka te život ljulja i njiše godinama onako kako želiš...nježno, nepravdi i udaraca si izdržala i previše...sretan rođendan, ljubavi’, nastavio je potom obasipati komplimentima svoju najdražu brižan Tarik, a onda naglasio kako Lejla izgleda mnogo mlađe nego što ima godina.

‘Dama ispod ima tri godine...X 7...da ne bude zabune...isto izgleda mlađe..’, završio je svoju simpatičnu ,ali prepunu lijepih riječi, čestitku Tarik.