NEOČEKIVANE POSLJEDICE

Gubici se nižu: Warner Bros prekinuo suradnju s Johnnyjem Deppom

06.11.2020 u 19:05

Bionic
Reading

Glumac Johnny Depp nedavno je izgubio spor protiv britanskog tabloida The Sun za klevetu zbog Woottonova članka iz 2018. u kojemu ga je nazvao 'mlatiocem supruge'. Prva posljedica izgubljene parnice bio je – otkaz

Warner Bros prekinuo je suradnju s 57-godišnjim glumcem Johnnyjem Deppom. To je bila samo jedna od stvari koju je slavni glumac obznanio na svojoj stranici Instagrama.

'Prvo bih se želio zahvaliti svima koji su mi pružili podršku i odanost. Mnoge poruke ljubavi i brige, pogotovo zadnjih nekoliko dana, duboko su me dirnule. Drugo, želim vam otkriti da me je Warner Bros zamolio da napustim ulogu Grindelwalda u 'Čudesnim zvijerima' i ja sam na to pristao. Konačno, želim reći sljedeće – bizarna odluka britanskog suda neće promijeniti moju borbu da kažem istinu i potvrđujem da se planiram žaliti na presudu. Ostajem čvrsto pri svojoj odluci dokazati da su navodi o meni laži. Moj život i karijera neće biti definirani ovim trenutkom. Hvala vam na čitanju', napisao je Johnny Depp.

Warner Bros kaže kako će potražiti novog glumca za ulogu Grindelwalda iako je produkcija već počela. Zbog toga je moguće da će neki dijelovi filma morati biti ponovno snimljeni. Warner Bros također se zahvalio Johnnyju Deppu za njegov rad.

Iznenadni otkaz očito je posljedica toga što je Johnny Depp izgubio spor protiv tabloida The Sun zbog članka u kojem je prozvan 'mlatiocem supruge'.

Glumca još čeka i parnica u SAD, no tek sredinom 2021.. Depp je tužio bivšu suprugu Amber Heard za oko 326 milijuna kuna zbog članka u The Washington Postu u kojem je pisala o obiteljskom nasilju.

Još jedna loša posljedica izgubljenog spora s tabloidom mogla bi biti da će ga američki sud uzeti u obzir kad će odlučivati o slučaju s Amber Heard.

  • +2
Johnny Depp i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia