ODLAZAK TV BARDA

Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji: Saša Zalepugin bio je uzor mnogim kolegama

26.11.2022 u 16:15

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputio je u subotu sućut obitelji u povodu smrti istaknutog urednika, novinara i televizijskog voditelja Saše Zalepugina te istaknuo kako je on bio čovjek brojnih talenata i uzor mnogim kolegama

'Gotovo čitav svoj život gospodin Zalepugin posvetio je radu na Televiziji Zagreb odnosno Hrvatskoj televiziji gdje je bio urednik Kulturnoga i Zabavnoga programa. Pamtit ćemo ga kao čovjeka brojnih talenata u realiziranju raznih reportaža, javljanja uživo i intervjua, kao i glazbenih spotova. Svojim je doprinosom medijskoj sceni čitateljima i gledateljima nudio vrlo široku paletu informacija o raznim temama, postavljajući pritom visoke profesionalne standarde', napisao je Jandroković.

Gospodina Zalepugina ujedno je krasila i osobnost dubokog poštivanja i uvažavanja drugih radi čega je bio uzor mnogim kolegama. Zbog njega su gledatelji rado gledali televizijski program i vjerovali mu, istaknuo je Jandroković u brzojavu sućuti te još jednom obitelji Saše Zalepugina uputio iskrenu sućut.

  • +3
Saša Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX