na koncertu

Goran Ivanišević u večernjem izlasku ne ispušta svoju Nives iz ruku

12.02.2020 u 22:17

Bionic
Reading

Splitska diva, Zorica Kondža, održala je koncert u srijedu navečer, uoči Valentinova, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a u publici su bili, između ostalih Viktorija Rađa te bračni par Goran i Nives Ivanišević.

Koncertom pod nazivom ‘Vrijeme ljubavi’, Zorica Kondža obilježila je trideset i pet godina glazbene karijere.

‘Prošlo je pet godina od prošle obljetnice, kada sam trideset godina karijere, proslavila isto u Lisinskom, a nekako su brzo prošle te godine. Želim ovu obljetnicu, ponovno okruniti na istoj pozornici. Veseli me dolazak pred zagrebačku publiku u hram glazbe i druženje, kao i spomenuta proslava sa svojim kolegama, sa kojima sam snimila duete', rekla je pjevačica uoči koncerta.

Njene hitove poput, 'Zar je voljeti grijeh', 'Ima jedan svijet', 'Najljepše je kad si tu', 'Tako lako', 'Ti si moj san', 'Molitva za tebe', 'Zauvijek', 'Sve je noćas protiv' i mnoge druge, vole slušatelji svih generacija.

  • +8
Zorica Kondža u Lisinskome Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

U romantičnom koncertu 'Vrijeme ljubavi' kojim je Kondža sa svojim publikom proslavila Valentinovo, uživao je i bračni par Goran i Nives Ivanišević, koji su djelovali zaljubljeno kao da su se tek upoznali. Fotografima su pozirali sa širokim osmjesima na licima i držeći se za ruke.