ZANIMLJIVA MODNA PRIČA

Prijateljice na zadatku: Što to povezuje Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznicu

23.12.2019 u 09:31

Bionic
Reading

Uz to što obje uspješno žongliraju majčinskim i poslovnim obavezama te to što su donedavno bile kolegice na Narodnom radiju, Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznica imaju još nešto zajedničko! I jedna i druga obožavaju Elfse

Pod stručnim okom hvaljenog street style fotografa Gorana Čižmešije poznate voditeljice uskočile su u magičnu zimsku kolekciju poznatog dvojca Elfs i snimivši neodoljivi editorijal mnogima dodatno razvedrile ove zimske dane! S obzirom na to da obje žive svoje najsretnije dane, na snimanju definitivno nije nedostajalo smijeha i dobre zabave. Uvjerio se u to i Aleksandar Šekuljica koji uz Ivana Tandarića stoji iza brenda Elfs.

'Ponosni smo što već dugi niz godina surađujemo s Doris i Nives jer naš odnos je već prerastao u prijateljski! Uvijek se rado družimo i uživamo gledajući ih kako nose naše kreacije! Mislimo da njih dvije na najbolji mogući način prezentiraju snagu Elfsa jer su prije svega izrazito talentirane i uspješne u onome što rade, a uz to su vrlo opuštene dame i ne ustručavaju se poigrati s modom! To je za nas najveća nagrada jer kada vidimo njihovu radost i gušt s kojim nose sve naše komade, znamo da idemo u dobrom smjeru', navodi Šekuljica.

  • +8
Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznica u kreacijama brenda Elfs Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija

Poput pravih urbanih princeza, Nives i Doris su iskombinirale ove neodoljive komade, za kojima, ako se pita brojne hrvatske trendseterice već dugo vlada prava pomama. A kako i ne bi kada u posljednjoj kolekciji Elfsa doista svatko može pronaći nešto za sebe jer ovi su modni komadi prije svega itekako nosivi.

Ruku na srce, tko kaže da sportske čarape ne idu s elegantnom haljinom? Pogledajte samo Nives i Doris! Jedinstveni i uvijek korak ispred, Aleksandar i Ivan zahvaljujući ovima kako se popularno kaže - ženama, majkama, kraljicama - podsjetili su nas na ono što odavno znamo: S Elfsima doista nikad nema zime!

Kolekcija je dostupna u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu i Rijeci kao i na web shopu www.elfs.hr.