OBRATIO se SVIMA

Goran Ivanišević nakon trotjedne borbe s koronavirusom: 'Napokon sam negativan i mogu na slobodu'

13.07.2020 u 18:14

Bionic
Reading

S velikom radošću proslavljeni hrvatski tenisač danas je na društvenim mrežama objavio kako napokon može ići gdje god želi

Nakon dva negativna i dva pozitivna testa na koronavirus, došao je na red moj omiljeni, peti set. A svi znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon sam negativan na koronavirus i mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala Falkensteiner Hotelsu i osoblju koje mi je kuhalo i donosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak!', ponosan je Goran Ivanišević.

Podsjetimo, Ivanišević je bio jedan od organizatora Adria Toura u Zadru, a panika je krenula kad je Grigor Dimitrov javio 21. lipnja iz Monte Carla da je pozitivan na virus. Finale je odmah otkazano, a svi tenisači su poslani na testiranje. Naš tenisač je u Zadru napravio test na COVID-19 i isprva je na dva testa bio negativan.

Tek treći test je pokazao da je pozitivan na koronavirus. Ovih dana se podvrgnuo i petom testu koji je pokazao da je slavni tenisač negativan na virus. Nije imao simptome, a koronu je prebolio u Zadru gdje je tri tjedna proveo u samoizolaciji.

View this post on Instagram

Moja Mischka ❤

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on