SVE RADE ZAJEDNO

Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno i u karanteni: I nakon 37 godina zajedničkog života ne mogu jedno bez drugoga

07.05.2020 u 06:14

Bionic
Reading

Oni su jedan od najdugovječnijih holivudskih parova i odavno su dokazali kako za pravu ljubav nije potreban nikakav papir. Zajedno su već punih 37 godina, naučili su živjeti u svim uvjetima, prihvatili jedno drugome sve mane i nedostatke, stoga im nije ni najmanji problem boraviti zajedno i u karanteni

I nakon 37 godina zajedničkog života nisu dosadili jedno drugome. Zbog aktualne zdravstvene situacije i pandemije koronavirusa trenutno su u karanteni, no to ih nije spriječilo da barem malo zajedno prošeću po svom kvartu, štiteći se od virusa zaštitnim maskama na licima.

74-godišnja Goldie Hawn i njezin pet godina mlađi partner, glumac Kurt Russell, uživali su na suncu šećući i razgovarajući.

Njihova ljubavna priča doista je posebna, a najbolje ju je opisala sama Goldie Hawn, glumica koja je prije Russella bila u braku, i to dva puta. 'Sretni smo i zaljubljeni. Volim biti s njim, svako jutro donosi mi kavu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo, baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno.'

Goldie Hawn i Kurt Russell susreli su se davne 1968. godine na snimanju filma 'The One and Only, Genuine, Original Family Band', a iako je njihova veza započela tek godinama kasnije, Russell je impresionirao Goldie.

  • +2
Goldie Hawn i Kurt Russell Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Imala sam 21, a on 16 i smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za mene. Kada smo se ponovno susreli nakon niza godina, odmah mi se svidio, a i istog sam se trena prisjetila koliko mi se tada sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad', izjavila je svojedobno glumica za BBC Radio 4.

Iako je sve započelo popriličnim mamurlukom Kurta Russella, zahvaljujući kojem si je dopustio i ispad, kemiji koju su oboje osjećali ništa nije moglo stati na put. Tri tjedna nakon prvog čitanja scenarija Goldie ga je zamolila da joj da poduku iz plesa, a umjesto vježbanja započeli su dug razgovor. Svoj prvi službeni izlazak imali su u swing klubu, a završili su ga u kući koju je Goldie Hawn prethodno kupila i koja je tek trebala biti renovirana.

'Nekako smo uspjeli doći na kat, zamišljajući namještaj u izmišljenoj spavaćoj sobi, no vođenje ljubavi bilo je stvarno, a ubrzo se na vratima pojavila policija jer smo morali provaliti u kuću za koju nismo imali ključ', otkrio je Russell. U vrijeme kada su započeli vezu glumica je već imala dvoje djece iz propalog braka s Billom Hudsonom, kći Kate i sina Olivera, a upravo Russellov odnos s njima bio je ključan da Goldie shvati kako je on onaj pravi.

'Ono što me uvjerilo da je on taj bilo je kada sam gledala njegov odnos s mojom djecom, kada bi došli posjetiti me na filmski set. Bio je nevjerojatan s njima. Totalno prirodan.' Iako se nikada nisu vjenčali, jedno drugome uvijek su bili odani. 'Ljubav, zahvalnost i suosjećanje, jer ponekad će svaki muškarac i svaka žena izluditi svog partnera. Obitelj, sreća, smijeh i seks ključ su uspjeha veze', priznala je Goldie Hawn, dok je Kurt Russell iznio svoje viđenje:

'Govorim to već posljednje 34 godine - mislim da Goldie i ja nismo ništa puno drugačiji od ostalih parova jer prolazimo kroz jednake stvari. No važna je stvar znati od početka da će u svakoj vezi biti uspona i padova, i svega ostaloga, samo to treba prebroditi. Shvaćam zanimanje javnosti i fascinaciju ljudi našim odnosom. Brak je institucija koja je tu od pamtivijeka, no oboje smo shvatili da ne želimo biti dio te tradicije. Da me pogrešno ne shvatite, brak nije ništa loše i, tko zna, možda ćemo jednom u budućnosti doći i reći: 'Želimo to napraviti.' A ako to i napravimo, nećemo raditi spektakl od toga, bit će to nešto samo za nas.'