OBITELJ IM JE SVETINJA

Tri generacije na jednoj fotografiji: Holivudske ljepotice Goldie Hawn i Kate Hudson sa 16-mjesečnom Rani

22.04.2020 u 14:04

Bionic
Reading

Prošlo je dugo vremena otkako holivudsku legendu Goldie Hawn nismo vidjeli na naslovnici nekog poznatog magazina, a ovoga puta odlučila je pred objektive stati iz posebnog razloga. Naime magazin People odlučio je dokumentirati tri generacije ljepotica poznate obitelji

Slavna mama i kći, Goldie Hawn i Kate Hudson pozirale su još u veljači za novu naslovnicu magazina People koja izlazi idući mjesec, a čije su fotografije objavljene na web izdanju.

Poznate ljepotice spremno su se odvažile na novo snimanje, a ovoga puta pridružila im se i 16- mjesečna Rani Grace, najmlađe dijete glumice Kate Hudson. U zajedničkom zagrljaju i s velikim osmijesima na licu, tri plavuše krase ružičastu naslovnicu. Za vrijeme snimanja nisu ni sanjale da će danas biti ovakva situacija u svijetu.

'Da teško je, ali to je vrijeme koje nam je dano za meditaciju, ljubav, obitelj, dom', rekla je 74-godišnja holivudska ikona Goldie.

U novom izdanju magazina koji bi kroz nekoliko dana trebao ugledati svjetlo dana, mama i kći otvoreno su razgovarale o ljubavi, odnosima, poslu, muškarcima, seksu i djeci.

'Moja mama moj je najveći uzor i potpora. To kakvo mi je ona odrastanje pružila, želim omogućiti i ja svojoj kćeri. Ona je moj najveći vjetar u leđa i uvijek mi je davala potrebno pouzdanje i vjeru da ću uspjeti', rekla je Hudson.

Dodala je i kako joj je Goldie uvijek savjetovala da muškarac ne smije definirati njezin životni put.

'Nikada se nisam oslanjala na muškarce s kojima sam bila, nisam im dozvolila da me promjene, jedino što uvažavam je zajedničko stvaranje', objasnila je 41-godišnja Hudson koja je trenutno u sretnoj vezi s Dannyjem Fujikawom.

Uzor pravilnog i sretnog odnosa muškarca i žene za Kate je oduvijek bilo partnerstvo njezine majke i glumca Kurta Russella.

‘Oni su nam svima uzor. Oni su primjer kako se treba odnositi jedno prema drugome i kako očuvati zajedništvo unatoč svim problemima koje ti život servira’, objasnila je Hudson, dok je Hawn kazala:

‘Imati pored sebe muškarca koji voli tvoju djecu kao da su njegova, to je prava sreća i tada se razvija neka posebna veza između vas’.

Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su već dugih 37 godina, što ih čini jednim od najdugovječnijih holovudskih parova.