NAJDRAŽA PETORKA

Kate Hudson prvi puta objavila fotografiju na kojoj su sve najvažnije osobe u njezinom životu

19.06.2019 u 15:11

Bionic
Reading

Da joj je obitelj najvažnija na svijetu, glumica Kate Hudson nije nikada krila. Osim što je iznimno povezana s majkom Goldie Hawn i očuhom Kurtom Russellom, svaki slobodni trenutak provodi sa svojim partnerom Dannyjem Fujikawom i svoje troje djece

Nakon što su poznate osobe, povodom Dana očeva, zasule društvene mreže dirljivim objavama svojim očevima, ali i očevima svoje djece, 40-godišnja glumica Kate Hudson odlučila se za nešto sasvim drugačije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My loves of my life ☀️

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Svoj Instagram profil ovoga je puta iskoristila kako bi svijetu pokazala koje su osobe najvažnije u njezinom životu, i uz fotografiju napisala: 'Ljubavi mojeg života'.

Na fotografiji se, osim lijepe glumice, nalaze i njezin životni partner Danny Fujikawa, ali i troje djece - sinovi Ryder Robinson i Bingham Hawn Bellamy, koje je dobila u bivšim vezama, kao i kćerkica Rani Rose Hudson Fujikawa.

  • +13
Kate Hudson i Danny Fujikawa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono zbog čega je ova objava toliko posebna je da je ovo prvi put da je peteročlana obitelj na jednoj fotografiji, a tome nisu mogli odoljeti niti njezini obožavatelji, pa je njih više od 300 tisuća u nekoliko sati lajkalo istu.