PREDAH OD OBAVEZA

Modno usklađeni na zagrebačkoj špici: Vili Beroš sa suprugom Jasminkom uživao u šetnji i susretu s prijateljima

20.07.2020 u 22:13

Bionic
Reading

Nakon što su proteklog tjedna nazočili svečanom otvaranju 66. Splitskog ljeta, ministar zdravstva Vili Beroš i supruga Jasminka početak novog radnog tjedna iskoristili su za šetnju središtem Zagreba i piće u društvu prijatelja na Cvjetnom trgu, uz pridržavanje pravila stožera vezanih za poštivanje mjera radi koronavirusa

Vidno raspoloženi ministar zdravstva sa suprugom Jasminkom nije mogao proći nezapaženo objektivu Pixsellova fotoreportera na zagrebačkoj špici. Par se na Cvjetnom trgu susreo s prijateljima a, kao da su se dogovorili, gradskim ulicama prošetali su u identičnoj kombinaciji – bijeloj košulji i crnim hlačama.

Nasmijani Vili Beorš u društvu supruge prošetao centrom grada Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vili i Jasminka Beroš imaju dvoje djece, 19-godišnju Lauru koja je na prvoj godini prava i 17-godišnjeg Adriana, učenika gimnazije, dok ona iz prvog braka ima i 31-godišnju kćer Lanu. Upoznali su se 1992., koju godinu nakon razvoda, a vjenčali se 2000. u zagrebačkoj crkvi sv. Katarine.

'Osvojio me svojom nježnošću i neposrednošću. I tada je, kao i danas, bio jako pažljiv, često me šarmirao nekim lijepim cvijetom. Svidjelo mi se što je organiziran, uvijek je obraćao pažnju na detalje. Mogu reći da je vrlo pouzdana osoba, na koju se čovjek uvijek može osloniti', izjavila je nedavno u intervjuu za magazin Gloria.

Jasminka Beroš, Vili Beroš Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

52-godišnja Jasminka Beroš svog je supruga opisala kao temperamentnog južnjaka koji odlično funkcionira kad je pod stresom i adrenalinom, ali i koji je sve u životu radio odvažno, hrabro, uporno i bez ikakvih kalkulacija.