TRI POSLASTICE

Godina u svijetu serija: Izdvajamo najbolje od najboljeg

24.12.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Još se jedna godina polako približava svome kraju, a to znači da je nastupio pravi trenutak za izdvajanje onih nekoliko pomno odabranih serija koje su je obilježile

Još se jedna godina približava svome kraju pritom i više nego spremno predajući štafetu onoj koja neminovno dolazi poslije nje i iako se svi mi već pomalo bavimo onime što će donijeti sutra nikako ne bismo smjeli zaboraviti ni sve ono što nam je donijelo jučer. A donijelo nam je uistinu mnogo toga uključujući i pregršt odličnih serija od kojih smo za vas ovom prilikom odlučili izdvojiti samo one najbolje od najboljih!

Sve top serije možete pronaći na Pickbox NOW streaming servisu.

Kralj (The King)

Ako kojim slučajem još uvijek niste pogledali napetu talijansku dramsku seriju Kralj (The King) s koliko izvrsnim, toliko i osebujnim Lucom Zingarettijem u ulozi Brune Testorija, upravitelja pogranične kaznionice San Michele u kojoj granica između dobra i zla iz dana u dan postaju sve tanja i tanja, onda je nastupio pravi trenutak da to konačno i učinite jer kraj godine idealno je vrijeme da se malo počastite.

Kompleksna, mračna i potresna, Kralj je uistinu jedna od onih praktički endemskih serija koje se od prve do posljednje epizode gledaju bez suvišnog treptanja!

Agatha Christie: Zašto ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn't They Ask Evans?)

Agatha Christie: Zašto ne Evans? ima sve što biste mogli poželjeti od jedne kriminalističke serije: nepogrešivo je britanska; dinamični duo kojeg čine Bobby (Will Poulter) i Frankie (Lucy Boynton) simpatičan je do te mjere da će vam biti istinski stalo do njihovih sudbina; vješto je režirana (i to od strane Hugha Laurieja!); i, najvažnije od svega, u njenom središtu nalazi se intrigantno ubojstvo koje se iz epizode u epizodu pretvara u sve veći misterij...

U jednom trenutku gotovo bolno uzbudljiva, u drugom razoružavajuće humoristična, a u trećem šarmantno romantična, Agatha Christie: Zašto ne Evans? serija je kao stvorena za binge-watching u ove šarene blagdanske noći!

Noćni pozivi (The Responder)

Noćni pozivi neočekivano je autentična britanska policijska dramska serija koja će vas upoznati s onom rijetko viđenom mračnijom stranom grada koji je svijetu dao Beatlese i to iz vizure korumpiranog policijskog službenika Chrisa (Martin Freeman) koji će se jedne besane noći zaplesti u jednu izrazito nezgodnu situaciju, a koja bi ga mogla koštati onih zadnjih djelića ljudskosti koje se svim silama trudi sačuvati...

Atmosferična, mračna i besramno cinična, Noćni pozivi serija je koju nikako ne biste trebali propustiti. Srećom, da se to ne dogodi pobrinuo se streaming servis Pickbox NOW na kojem su vam dostupne sve navedene serije!