ne da se iz dalmacije

Godi joj more: Sandra Perković još uvijek uživa na odmoru s dragim i pokazuje svoja kul izdanja

28.09.2021 u 10:31

Bionic
Reading

Atletičarka Sandra Perković još uvijek gušta u toplom vremenu boraveći u Dalmaciji. Morske radosti i ovog puta je spojila s odličnim outfitima, a posljednji je kao stvoren za zadnje trzaje vruće sezone

Premda je ljeto kalendarski završilo, mnogi se s njim još ne opraštaju. Poznate dame, među kojima je i Sandra Perković, još uvijek borave u morskim oazama i upijaju zadnje trzaje sunčanih dana.

Naša atletičarka sljedbenike na Instagramu pozdravlja raznim razglednicama iz Dubrovnika, u kojem je na odmoru s dugogodišnjim dečkom Edisom Elkasevićem. Bilježi svaki trenutak, a rijetkim fotografijama s dečkom Perković je dodala još jednu iz lifta.

Prije dvije godine nagađalo se da su prekinuli jer nisu objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a sportašica je to demantirala i objasnila da je 'Edis jednostavno čovjek koji se ne voli slikati'.

  • +4
Blanka Vlašić i Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Osim dečka, na Instagramu se moglo vidjeti u kakvim su brojnim delicijama uživali, a otkrila da su bili u Cavtatu i Konavlima te pokazala svoje modne kombinacije. Odmor provodi u zanimljivim krpicama, a posljednji outfit oduševio je sve njezine fanove jer je zablistala u vječno modernom bijelom izdanju.