to se zove zahvala

Sandra Perković uputila emotivnu poruku Blanki Vlašić: 'Ovakva veličina kao ti rijetko se rađa'

17.09.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Naša najbolja atletičarka bivšoj kolegici iz reprezentacije posvetila je jednu od zadnjih objava na društvenoj mreži koja je raznježila mnoga srca. Susrele su se ovog ponedjeljka na terenima stadiona Mladosti kraj Save, na Memorijalu Borisa Hanžekovića

'Grande, hvala ti za sve!', napisala je na početku objave na Instagram profilu naša najbolja atletičarka Sandra Perković bivšoj kolegici iz reprezentacije, Blanki Vlašić na Memorijalu Borisa Hanžekovića. Ondje je Vlašić 2009. godine pobijedila u svom prvom nastupu te prvi put preletjela dva metra.

'Bilo je divno rasti uz tebe, bila si odličan vođa i učitelj. Tvoji rezultati su veliki i bit će zapisani zlatnim slovima u svijetu sporta. Ovakva veličina kao ti rijetko se rađa. Energija i snaga koju ti posjeduješ, koju si nam bezuvjetno davala, je neopisiva. Stadion je disao uz tebe. Ujedno sam i sretna i tužna. Sretna što ti želim svu sreću svijeta da nađeš novi poziv i što si okrenula novu stranicu u životu, a tužna što više neću moći biti tvoj timski kolega', poručila je Perković.

Sandra je svojedobno za svoju stariju kolegicu rekla da su 'dobitna kombinacija'. Skupa su 2011. Barceloni na Europskom prvenstvu prvi put zajedno stale na najvišem mjestu pobjedničkog postolja. Tada su u Španjolskoj proživljavale osobnu krizu zbog koje su skoro odustale od natjecanja, a na kraju zasjele na krov Europe.

  • +4
Blanka Vlašić, Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX