na punjenju baterija

Nedavno je svojim suzama pred kamerama u Japanu dirnula mnoge, sad se Sandra Perković javila s odmora

17.08.2021 u 10:52

Bionic
Reading

Poslije završetka natjecanja na Olimpijskim igrama u Tokiju najbolja hrvatska atletičarka prvi put se oglasila nakon kratke pauze od društvenih mreža

Hrvatska bacačica diska osvojila je četvrto mjesto u finalu bacanja diska na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ova nagrađivana sportašica uzela je predah, a odmor je odlučila provesti na Dugom otoku, kojemu se uvijek rado vraća i na kojem se sprema za nove sportske avanture pred njom.

'Malo mi za sriću triba', opisala je jednu od fotografija, a naznačila je da se nalazi pokraj svjetionika Veli rat na sjeverozapadnom rtu Dugog otoka.

'Neka vaša sljedeća avantura bude u Hrvatskoj, u kojoj ćete se istog trenutka u kojem dođete osjećati kao doma', poručila je 31-godišnjakinja pak pored još jedne fotografije koju je pokazala pratiteljima na Instagramu.

Podsjetimo, nakon što je završila natjecanje u Japanu emocije su je slomile pa je Sandra Perković zaplakala pred kamerama. Sudeći prema mnogobrojnim porukama podrške koje je dobila (mnoge je taknula njezina poruka koju je kasnije objavila na društvenim mrežama), vjerni navijači s nestrpljenjem iščekuju nove uspjehe i medalje 'cure iz Dubrave'.