EMMA CORRIN

Glumila je princezu Dianu, a sad je sve iznenadila odlukom o korištenju zamjenice za neodređeni spol

06.07.2021 u 21:50

Bionic
Reading

Glumica Emma Corrin, koja je u Netflixovoj seriji 'Kruna' glumila princezu Dianu, iznenadila je obožavatelje promjenom osobne zamjenice u svojoj Instagram biografiji te joj se osim s 'ona' odsada može obraćati i sa zamjenicom za neodređeni spol

Zvijezda serije 'Kruna' podijelila je na Instagramu seriju crno-bijelih fotografija na kojima ima zategnute grudi, a pratiteljima je otkrila i dio svog intimnog putovanja kroz kupnju prvog pravog steznika.

'Nešto prije nego što sam kupila svoj prvi steznik, zezala sam se sa @sirdavidsimon. Koristili smo boksačke zavoje. Hvala što si snimio sa mnom ove vrlo intimne, vrlo nove i jako cool fotografije. Sve je to putovanje prema pravoj stvari. Puno preokreta i promjen, i to je ok. Prigrli to', napisala je Emma uz fotografije koje su nastale prije nabavke prvog steznika.

Vezivanje dojki (breast binding), pozanto i kao vezivanje prsa, čin je spljoštavanja dojki upotrebom steznih materijala, a izraz se odnosi i na materijale korištene u ovom činu.

Emma je u svojoj objavi otkrila i vrstu steznika koji koristi, a to je gc2b, tvrtka u vlasništvu LBGT i transrodnih osoba.

Emminu objavu podržali su brojni pratitelji ostavljajući joj u komentarima emotikone srca.

  • +7
Emma Corrin Izvor: Profimedia / Autor: Scott Garfitt/BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mlada glumica prošlog je mjeseca završila snimanje LGBTQ + drame 'My Policeman', u kojoj glumi uz Harryja Stylesa, no vrlo je tajnovita po pitanju svoje seksualnosti i života u vezi.

Kad su je u listopadu izi časopisa Stella pitali 'ima li dečka na vidiku', Emma je odgovorila da radije kroz sve prolazi sama te da se ljepše osjeća kad se sama brine o sebi.

Glumica je u središte pozornosti došla glavnom ulogom princeze Diane u Netflixovoj seriji 'Kruna', za koju je dobila veliko priznanje kritike.