VESELJE ZA OBOŽAVATELJE

Zvijezda serije 'Kruna' našalila se na račun frizura iz osamdesetih

29.11.2020 u 21:41

Bionic
Reading

Emma Corrin u seriji 'Kruna' glumi princezu Dianu. Mlada zvijezda nedavno je na svoj Instagram stavila nekoliko fotografija sa seta serije, uključujući i jednu posebno duhovitu u kojoj komentira svoju frizuru

Popularna 24-godišnja glumica Emma Corrin utjelovila je princezu Dianu u seriji 'Kruna'. Publika koja seriju prati već četiri sezone bila je oduševljena s nedavnim objavama na Instagramu.

Mlada glumica objavila je nekoliko fotografija sa seta 'Krune', među njima i jednu duhovitu u kojoj pokazuje ekran svog telefona.

'Zakulisna miks vrpca četvrte sezone. Pogotovo pojačajte glasnoću na drugoj pjesmi. Hoće li to moći podnijeti', napisala je Emma Corrin dok joj je na telefonu fotografija Georgea Michaela iz osamdesetih kad su pjevač i princeza Diana imali vrlo sličnu frizuru.

Emma Corrin objavila je i fotografije na kojima se vidi dobro raspoloženje njenih kolega Josha O'Connora, Olivije Colman, Gillian Anderson, Tobiasa Menziesa i Allegre Marland.

Na jednoj od fotografija je Emma Corrin koja jurca unaokolo na koturaljkama, dok na drugoj sjedi okružena časopisima čije naslovnice čine isključivo njene fotografije.

  • +3
Emma Corrin na snimanju serije 'The Crown' Izvor: Profimedia / Autor: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svi hvale Emmine glumačke sposobnosti, od kretnji i izraza lica do načina na koji govori.

Prince Charles zaprosio je princezu Dianu u veljači, 1981. Par se vjenčao pet mjeseci kasnije, a razveo u kolovozu, 1996., oko godinu dana prije iznenadne smrti princeze Diane.

  • +5
4. sezona serije 'Kruna' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia