EMMA CORRIN

Utjelovila je lik princeze Diane u Netflixovoj hit seriji, a u stvarnom životu ne biste je prepoznali

16.11.2020 u 10:37

Bionic
Reading

Britanska glumica Emma Corrin posljednjih mjeseci bila je okupirana snimanjem četvrte sezone serije 'Kruna' (The Crown), u kojoj igra lik mlade princeze Diane. Na dan premijere nagrađivane serije 24-godišnja Britanka pokazala nam se u sasvim novom izdanju koje je podijelilo mišljenja

U seriji koja je u nedjelju doživjela svoju premijeru četvrte sezone pratimo je kao mladu i plahu plavušu. Emma Corrin igra lik princeze Diane koja tek ulazi u britansko kraljevstvo. Talentirani dizajneri i kostimografi serije sjajno su preobratili 24-godišnju Britanku u nikad prežaljenu preminulu princezu Dianu.

Međutim Emma je u privatnom životu daleko od takve otmjene i graciozne plavuše. Sada nam se pokazala na naslovnici magazina GQ Hype u sasvim novom izdanju u kojem bi je tek rijetki prepoznali.

Odmah nakon završetka glumačkog projekta za Netflix, Corrin se vratila svom imidžu buntovne mlade Britanke. Privatno ima tamnosmeđu nijansu kose i frizuru koja je u donjem dijelu glave obrijana. Fura mladenački stil odijevanja, a na naslovnici je pozirala u vrlo provokativnom izdanju.

Na sebi je imala tek seksi čipkasti crni grudnjak i prozirnu majicu, a sve je sparila s kožnom pencil suknjom. Na drugoj fotografiji potpuno se razodjenula u donje rublje i prekrila rupičastom haljinom u srebrnoj nijansi.

Ova mlada glumica sasvim otvoreno govori o svojoj ulozi princeze Diane i njezinu životu. Tako je priznala da bi osobno u Dianinoj situaciji pobjegla s lica mjesta već prije vjenčanja.

Kazala je da je to vjenčanje velika greška i da se nikada nije trebalo dogoditi. Osim toga, objasnila je da je zanima što princ William i Harry misle o ulozi koju je odigrala.

  • +3
Emma Corrin na snimanju serije 'The Crown' Izvor: Profimedia / Autor: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia