LJETNI ĐIR

Jelena Perčin u šetnji gradom sa svojim princezama

20.07.2019 u 23:11

Bionic
Reading

Glumica Jelena Perčin sunčanu subotu iskoristila je za šetnju špicom sa svojim dvjema kćerkicama, devetogodišnjom Lotom i Mašom, koja sredinom kolovoza slavi prvi rođendan

Zagrebačka glumica dubrovačkih korijena za šetnju gradom odabrala je šik ljetni stajling: lepršavu cvjetnu haljinu, ravne srebrne sandale na remenčiće i crvenu crossbody torbicu s potpisom Marca Jacobsa. Društvo su lijepoj glumci pravile kćerke: 9-godišnja Lota iz prvog braka i 11-mjesečna Maša koju je dobila u braku s kolegom, crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem.

Iako Maša još nije proslavila prvi rođendan, Perčin ne uživa u porodiljinom dopustu budući da se kazališnim daskama vratila nakon što je Maša napunila šest mjeseci, i to zbog financijskih razloga.

Jelena Perčin s djecom u šetnji gradom Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Meni bi plaća pala na skoro 50 posto i ja to financijski ne mogu podnijeti. Mi smo i podstanari. Ako je nešto trošak, onda je to kad dođe beba, u smislu kupovanja odjeće, opreme, pelena, neki moraju i hranu kupovati odmah', rekla je tad glumica.

Tako se već od sredine veljače vratila u predstave koje je igrala i prije trudnoće u zagrebačkom HNK, a uz sve to ponovno predaje i dramsku nastavu u prvoj privatnoj gimnaziji, koju je i sama nekoć pohađala.

  • +6
Jelena Perčin Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje