i dalje bira...

Glumica iz 'Kumova' konačno progovorila o vezi s glazbenikom

16.02.2024 u 13:33

Bionic
Reading

Ana Uršula Najev sprema se za disco spektakl 'Studio 54 Tribute Disco Symphony Fever' koji će se održati u dvorani Vatroslava Lisinskog, pjeva i nastupa, organizira koncerte s bendom Black Coffee. Priprema mjuzikl 'Fatimsko proročanstvo', seriju 'Balkaika', film 'Beta', u svemu ima podršku svog dečka glazbenika Farisa Pinje

Ana Uršula Najev priznala je da u posljednje vrijeme slobodno vrijeme 'provodi kod kuće zato što je konstantno u interakciji s ljudima' te da voli 'samotnjački moment koji joj je neophodan'.

Kao dijetese prvo bavila plesom, latinoameričkim i jazz danceom, a s deset godina počela se baviti i pjevanjem kod mentorice Teane Kovačević i što ju je 'uzelo u potpunosti'. Shvatila je da je 'gluma zanima zato što upravo kroz nju može povezati sve te elemente umjetnosti'. Kaže da 'i dalje bira još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što misli da se o njemu piše kada ona govorim i ne govori'.

'Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane, dok se ne udam', izjavila je za Večernji list i dodala da je 'jako sretna' te da se 'ljubav dogodi kad je najmanje očekujete'.

Podsjetimo, slasine o ljubavi s Farisom Pinjom krenula su u prosincu prošle godine. Glazbenik i glumac se tijekom ljeta rastao od glumice Tare Thaller nakon malo više od godinu dana braka.

  • +3
Ana Uršula Najev Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL