šuška se, šuška

Zvijezda 'Kumova' i bivši suprug Tare Thaller zajedno u izlasku

14.12.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Atraktivna splitska glumica Ana Uršula Najev snimljena je sa glazbenikom Farisom Pinjom, koji iza sebe ima propali brak s glumicom Tarom Thaller. Priče o njihovom odnosu zakotrljale su se nakon što je ona na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju i time, čini se, potvrdila glasine

Glumica koju gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji 'Kumovi', Ana Uršula Najev i Faris Pinjo uživali su skupa na zagrebačkom Adventu u slasticama i toplim napitcima, a uspomenu odande je Splićanka objavila na društvenoj mreži.

Glazbenik je stavio ruku na glumičino rame, a ona je taj prizor opisala sa: 'Bitno da je rakija iza. Aj Ž', a izvori bliski paru otkrili su kako čak i žive skupa u Zagrebu, javlja Večernji list. Glumica je nedavno izjavila da 'o svom ljubavnom statusu ne govori u javnosti', ali da 'može reći da je jako sretna i ispunjena'.

Uršula i Faris su protekloga ljeta nastupali kao pjevači na Splitskom festivalu, kad je glazbenik predstavio baladu, za koju su mnogi protumačili kao posvetu bivšoj supruzi, Tari Thaller. Od nje se rastao nakon godinu i pol braka, a ona je sad u vezi je s Mateom Cvenićem, kojeg je upoznala dok su zajedno sudjelovali u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

  • +3
Ana Uršula Najev Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL