SVE JE IZNENADIO

Stjepan Hauser utjerao obožavateljima strah u kosti ovom objavom

31.10.2019 u 19:30

Bionic
Reading

Čelist Stjepan Hauser nije zaboravio obilježiti Noć vještica odnosno Halloween u svom stilu te se odlučio maskirati

Glazbenik je brojne fanove na svom Instagram profilu iznenadio preobrazbom u jezivog Jokera kojeg je maestralno utjelovio glumac Joacquin Phoenix u hvaljenom filmu 'Joker'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

You wouldn’t get it

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Uvjerljiva je Stjepanova maska izazvala lavinu reakcija, redom pozitivnih.

'Wow', 'Pravi Joker', Super si', ostavljali su komentare Hauserovi fanovi.

Inače, nedavnom je u intervjuu za Story popularni glazbenik koji kreće u solo vode nakon osam godina suradnje s kolegom Lukom Šulićem s kojim je kao 2Cellos ostvario ogroman uspjeh i izvan granica Lijepe naše, otkrio između ostalog kakva ga žena može osvojiti.

'Ona prava se ne traži. To se dogodi ili ne, a kraće avanture povećavaju izglede da se nađe', izjavio je Hauser, a potom dodao da je jako radio na sebi te da zbog toga ne pristaje na nikakav ludi odnos i kompromise.

'Ne pristajem ni na što manje od božanstvenog, ne trebaju mi nečije manipulacije, da me se mijenja, emotivne ucjene, kukanja, negodovanja, negativa, sumnje, stresovi. Neću tratiti ni sekundu na njezine nesigurnosti, igrice i promjene raspoloženja te dopustiti da mi to remeti mir. Apsolutno bez kompromisa', objasnio je Stjepan za Story te dodao kako se narednih nekoliko godina ipak ne vidi u očinskoj ulozi.