ISKRENO O LJUBAVI

Stjepan Hauser o idealnoj djevojci, braku i očinstvu: 'Ne trebaju mi nečije manipulacije, ucjene, kukanja i promjene raspoloženja'

30.10.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Iako rijetko tako otvoreno govori o ljubavi i planovima za budućnost, a u svojim objavama na društvenim mrežama redovito zbunjuje pratitelje dvosmislenim porukama o ženama, muzici i životu, Stjepan Hauser sada je otvoreno kazao što misli o braku, očinstvu i tome kako pronaći onu pravu

U novom broju magazina Story, Stjepan Hauser progovorio je o temi koja najviše zanima sve njegove obožavatelje. Nagovijestio je svoju veliku solo turneju, te naglasio kako je iznimno sretan zbog preokreta u karijeri.

Nakon osam godina stvaranja i suradnje s kolegom Lukom Šulićem, Stjepan kreće u dugo željenu solo karijeru. Šulić će se za to vrijeme posvetiti obitelji, supruzi i djeci. Kakvi su planovi za kasnije, Stjepan nije otkrio ali je ponosno kazao: 'Ulaznice za moje koncerte prodaju se u rekordnom roku, čak i više nego za 2CELLOS. Sve ide ka tome da postanem najveća zvijezda na svijetu.'

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

London calling... 🇬🇧

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Objasnio je kako će se više okrenuti romantičnim notama, jer je to nešto što nosi duboko u sebi i s tim je rođen.

Za sebe tvrdi da je romantičan, ali Hauser objašnjava da mu brak trenutno nije na pameti, a onda sugerira da se ona prava ne nalazi već se to ili dogodi ili ne.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🤙

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

'Moja idealna djevojka mora biti ženstvena, nježna, krhka, sramežljiva i lijepo mirisati. Biti plaha poput vile, neiskvarena i pozitivna poput anđela', kazao je.

Na pitanje ljubi li trenutno 33-godišnjak zagonetno odgovara da ljubi ali da je ujedno slobodan kao ptičica. Daje naslutiti da su mu trenutno puno draže kratkotrajne avanture.

'Ona prava se ne traži. To se dogodi ili ne, a kraće avanture povećavaju izglede da se nađe', kaže, a potom dodaje da je jako radio na sebi te da zbog toga ne pristaje na nikakav ludi odnos i kompromise.

'Ne pristajem ni na što manje od božanstvenog, ne trebaju mi nečije manipulacije, da me se mijenja, emotivne ucjene, kukanja, negodovanja, negativa, sumnje, stresovi. Neću tratiti n i sekundu na njezine nesigurnosti, igrice i promjene raspoloženja te dopustiti da mi to remeti mir. Apsolutno bez kompromisa', objasnio je te dodao kako se narednih nekoliko godina ne vidi u očinskoj ulozi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Family life

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)